středa 26. prosince 2012

Štědrý den u nás

Moje milé,

také vám vždy ten Štědrý den uteče? Shodneme se, že jako dětem se nám ten den vlekl a plni očekávání jsme od rána počítali minuty a hodiny do večeře? Šíleli, když přišla návštěva později odpoledne, protože nás děsilo odložení večeře? A jak je to dnes? Než se člověk otočí je večer a děti s jásotem a euforií trhají pracně zabalené dárky a překřikují se " mami hele! " " Tatííí koukej to auto!"

Prostřeno k snídani


Prostřeno k večeři

Ježíšek už tu byl!


Moje milé, snad jste si Štědrý den užily v pohodě a lásce, splnili se vám sny i přání a rozzářená očička dětí vám - stejně jako mě - dokázali, že jste nejšťastnější člověk na světě.
 
Mám vás ráda, děkuji za to, že jsem mezi vámi, že mne navštěvujete a PŘEDEVŠÍM děkuji za vaše kometáře a milá přáníčka. Letos se mi blogovat nedaří, a tak budu do nového roku vstupovat s předsevzetím, že ten čas si na blog najdu stůj co stůj.
 
S láskou a úctou k vám
**Eva**

6 komentářů:

  1. Evičko nádherně jste měli prostřeno!!!

    OdpovědětVymazat
  2. Evi, měli jste moc krásně prostřeno! A Ježíšek vás musí mít rád, donesl spoustu dárečků! Paráda!!! A máš pravdu - ty děti dají těm vánocům úplně jiný rozměr, jejich radost a nadšení jsou k nezaplacení:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji Peťko, ano děti nás naučí k té atmosféře něco přidat :-)

      Vymazat
  3. Evičko, přeji krásný nadcházející rok, a%t je plný štěstí, zdraví, lásky a splněných přání. Měj se krásně.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaši návštěvu a milý komentář ♥