pondělí 28. ledna 2013

Pozdravů tisíce....

Moje milé,
 
sníh nás dočista zasypala a tak i my v nížinách, se z něj těšíme.
Má přijít obleva, no moc se z ní neraduji. Miluji sníh, vše je čisté, třpytivé a v noci příjemné světlo.
 
Nebojte nezapoměla jsem na vás a to ani s návodem, na kterém po chvilkách pracuji. Dělám palčáky pro kamarádku, ale obě děti marodili, na mne se nahrnulo více starostí než bych si přála a nakonec jsem se i týden k háčku nedostala.
Ještě před tím, jsem své věčně bosé kalupince uháčkovala balerýnky. Nosí je ráda, tak alespoň nelítá bosa.
 
Dnes poprvé vyběhli do školy a školky. Starostí neubylo, ale to krásné ticho...klid a káva u kamarádky...To vše mne nabíjí energií. A to jsem na dnešek ani oka nezamhouřila. Ještě že existují krémíky na oční váčky ....dnes jsem vypadala jako buldog :-))))A zabralo to. Dostala jsem jeden takový od kamarádky k narozeninám :-) S dárečky se pochlubím v příštím článku.
 
Naskytla se mi i zajímavá příležitost a to být vyzpovídána pro internetový magazín. Tak máte -li chuť klikněte SEM .
 
Moje milé, zlaté virtuální přítelkyně tak moc se na vás těším, až budu pravidelně koukat k vám a vy ke mě. I tak děkuji za vaše návštěvy a milé komentáře, které jsou pro mne vzpruhou.
Děkuji vám :-)
 
♥S láskou a úctou♥
Eva

16 komentářů:

  1. Ahojky Evi,taky se mi víc libí čistý sníh a že ho do rána napadlo.Jenže už dopoledne to začalo tát a je z toho hnusná břečka.Hlavně že už máš dětičky zdravé.Přeji více spokjených dní u kávy.Papa Věra.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahojky Věruško, tak dlouho jsme se neviděli :-) Moc děkuji za krásný komentář. U nás to taje hrozně rychle :( Včera jsem s dětmi stihla ještě sáňky na hodinu a půl ale myslím, že do víkendu nebude ze sněhu nic :( Mám jaro moc ráda, ale přijde mi že by měla zima ještě chvilku vydržet :-) Krásné dny k vám domů Věruško :-) papa

      Vymazat
  2. Ahoj Evi, moc Ti děkuji za krásné přivítání na Blogspotu :) Obdivuju Tě, jak to všechno stíháš..tančit, rodina, koníčky... Evi, měj se moc hezky!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Alis jsem moc ráda, že jsi tu :-) Blog mě docela zlobil a minule jsem se přihlásila a zjistila,že nevidím své oblíbené blogy... Občas se tu cítím trochu opuštěná,sice teď nemám moc času, ale jsem ráda, že jsi tu :-) Jsou tu samé přívětivé blogerky, úžasné a nápadité ženy a jsem mezi nimi moc ráda :-) No Alis a jak to zvládám. Jsem strašně unavená :D Takže tak :-) Měj se nádherně a ať se ti tu daří

      Vymazat
  3. Musela jsem k tobě nakouknout přes Evíka- kdože to má ještě taky stromeček...a vidím, že je tu krásně a tvořivě, palčáky a papučky i jiné věci máš úžasné...tiše závidím, mě na to prsty neslouží...měj se

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kejt děkuji za milou návštěvu a krásný komentář. Ano, stromeček nám tu stále svítí, děti se s ním ne a ne rozzloučit :-) ale řekla jsem, že bude jen do mých narozzenin a ty jsou zítra.... budeme se sním loučit tedy :-))) Už vidím sobotní oslavu,jak všichni zírají,že máme ještě stromek :D:D:D Děkuji za pochvalu věciček. Pracuji na obchůdku,ale nemám na to čas udělat si ho :( Měj se moc krásně a já se jen co to půjde, juknu k tobě, máš-li také stránečky :-) Těším se zase někdy příště a přeji krásné dny :-)

      Vymazat
  4. Evičko, balerínky se ti moc povedly. Gratuluji k mediální slávě a všem u vás přeji pohodový večer a hlavně žádné nemoci!
    Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Helí moc děkuji :-) Adámek měl dvakrát po sobě spálu, prý se teď vrací i několikrát a malá zase průdušky...ufff náročné to bylo. Snad budou ok, koťátka moje. Na mne dnes působí zzměna počasí, je mi slabo a špatně. Tak snad se to zítra zlepší :-) Moc ti děkuji zza návštěvu, milý komentík a brzy naviděnou umne nebo u tebe :-) papa

      Vymazat
  5. Evi, ty jsi šikovná háčkovačka! balerínky jsou úžasné, moc se mi líbí ... a na palčáky snad zlámu mamku /ta je rychlejší s háčkem ..../ pa a měj se hezky, Maru

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Maruško moc mco děkuju :-) No na palčáčky dělám návod, ale prostě nestíhám to fotit :-) Ale bude tu :-)Krásný večer :-)

      Vymazat
  6. Ahoj Evičko, balerínky jsou kouzelné, škoda, že nejsem malá a nemám už svoji maminku, určitě by mi je uháčkovala.
    Všechno jsem si o tobě Evi článek o tobě jsem přečetla jedním dechem, opravdu nevím, jak to všechno stíháš.
    Jsi prostě šikulka.
    Moc zdravím Iva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ivuško moc děkuji.Někdy stíhám lépe,jindy hůře :-) ale tak nějak to jde :-) No já si pamatuji, že babička měla dvoje balerínky a jedny byli oranžové, kousavé z chemlonu. Děsně jsem o nich snila a nikdy je neměla. A jak jsem tak háčkovala malé, říkala jsem si, tak si udělám taky. No co myslíš, jedna je, ale nedozdobená a adruhá chudák ještě nevznikla :D:D:D Moc tě zdravím Ivuško a přeji krásné dny :-)

      Vymazat
  7. Ať děláme cokoli, má nám záležet na tom, co děláme, ne na tom, zda nás někdo vidí.
    -- Cicero

    OdpovědětVymazat
  8. Evi, balerínky sú krásne a článok o "jednej šikovnej žienke" som si prečítala - gratulujem.
    Jana

    OdpovědětVymazat
  9. Veľmi krásna kombinácia farieb. Sú elegantné a zároveň veselé.Krása. Andrea

    OdpovědětVymazat
  10. Nádherné barvičky.Krásné balerínky.Také se na ně chystám:-)Hezký víkend přeje Věra

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaši návštěvu a milý komentář ♥