sobota 23. února 2013

Nemoce a nemoce...Vyjdeme z toho někdy?

Moje milé, zlaté virtuální kamarádky,
 
již i na mne přišla řada a v úterý jsem padla do náruče choroby. Čtyřicítky horečky, zimnice, kašel a bolesti.... Dostala jsem antibiotika,ale stále se cítím slabá.... Nemám náladu na nic, na jídlo,knížku,háčkování...na nic.
 
Adámek je stále doma, nyní bude mít prázdniny. Takže suma sumárum od Nového roku byl ve škole 6 dní!!!! Emminka onemocněla minulou neděli. Horečky nešli srazit a kalupinka celé noci prokašlala dávivým kašlem.
 
Už jsem z toho unavená. Za okny je mraky sněhu, ten u nás normálně nebývá a tak se z něj radujeme. Bohužel mé děti, veškerý letošní sníh promarodili. Dnes jsem je tedy nabalila a vzala je ven, než manžel odklidí sníh. Já vzala do ruky foťák a tu nádheru nafotila.
 
Pak jsme se zahřáli lehkou bramboračkou se zázvorem a mezitím co si děti šli hrát, já si lehla a pustila si seriál BBC Pýcha a Předsudek, můj zamilovaný od milované autorky Jane Austen.
 
Chtěla bych moc poděkovat za komentíky v minulých článcích, potěšili mne. Moc si jich vážím a v tomto období ( Adámek marodí defakto od listopadu nepřetržitě) mě dodávají optimismus do žil. Děkuji vám.
 
Vím, že se většina z vás těší na jaro, snad vás nezamračím fotkami z naší zasněžené zahrádky.
 
Krásné dny a žádné nemoce ze srdce přeje usmrkaná
Eva


Cesta mezi viničkou
 
 
 


No a nyní zázvorový čaj...

 
Dobrou noc mé milé a krásný zbytek víkendu :-)
 

17 komentářů:

  1. Milá Evi,
    táké jsme si celá rodina prošli vším co o čem píšete :-(, ale, už je lépe :-).
    Přeji i Vám brzké uzdravení.
    Silvie

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Krásný den Silvi, děkuji za návštěvu i komentík. No...horečky mne konečně opustili,ale kašel zzůstal. Tak uvidíme. Letos snad prskají opravdu všichni :( Snad brzy vykoukne slunko a všechny nás zzahřeje a doléčí :-) Krásné dny :-)

      Vymazat
  2. Ahoj Evi, koukám, že jsme na tom všichni stejně ... moji kluci také sněhu moc neužili. Ale snad už bude lépe.
    Drž se a ať jsi brzy fit ... Věra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. hojky Věru, děkuji zza návštěvu a komentík :-) Je mi lépe, ale pořád to není ono. MOje děti také sněhu moc neužili :( Tak snad příště bude lépe :-) papa

      Vymazat
  3. Ahoj Evi,
    moc zdravím a posílám přání pevného zdravíčka Vám všem!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahojky Blani, děkujuuuu :-)A moc děkuji za návštěvu a komentík. papa

      Vymazat
  4. Evičko, taky se u nás ty choroby stále střídají, ačkoli asi nemají takový "grády" jako u vás... Tak snad jen ať je brzy líp, snad už ta zima skončí a s jarem přijde lepší období:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahojky Petruško, také pevně doufám v to, že nás sluníčko vyléčí :-) Děkuji za návštěvu a přeji jen krásné dny :-)

      Vymazat
  5. Evičko, držím vám palce ať všichni vyzdravíte a nemoce vyprovodíte z vašeho domova. Snad už sluníčko na nás začne vykukovat a bude lépe.
    Moc zdravím IVA

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ivuško moc děkuji, ano doufám v to, že sluníčko už brzzy vyjde i u nás :-) papapa

      Vymazat
  6. Taky se v tom plácáme už od nového roku :-O
    Kupodivu děti se drží a my dospělí jedeme už druhé kolo!
    A to se zázvorovým čajem proléváme.
    Snad s příchodem jara a sluníčka i ty choroby zmizí!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ilonko moc děkuji za návštěvu a komentík. No i já se prolévám zázvorem, ale taky to tentokrát nezafungovalo :-) Tak snad se z toho brzy dostaneme.Jen krásné dny :-)

      Vymazat
  7. Evi, máš milý blog a hodně zdraví všem :-).Věra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Věruško moc děkuji za návštěvu u mne :-) Blog je ještě mladík, ale snad se bude jen rozrůstat :-) Měj jen krásné dny :-)

      Vymazat
  8. Eví, to je mi líto, že se vás bacily stále drží. My už dobíráme antibiotika a jsme fit. Situace u nás podobná. Malá byla od Vánoc 4 dny ve školce a teď může až v půlce března. Ve školce řádí spála a proto jí Dr. dřív do kolektivu nepustí. Evi, bohužel jsem si neuložila předlohu na polštářek. Ostatní jsem háčkovala podle polštáře, který mám doma, ale jestli ti to pomůže, vyber si nějaký návod na dečku. Tento polštář je totiž původně dečka a okraje jsem doháčkovala KS + klasické obloučky po obvodu. Ahojky a přeju vám brzké uzdravení.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahojky Lení, no je to hrůzza. Dlouho - pokud vůbec - jsme takhle nezalehli. Adámek Spálou začal v listopadu, v lednu se mu vrátila (!!!!) a vzzala sebou poslední zbytky imunity. Někdo kýchne v Krkonoších a Adámek ve Středních Čechách dostane virozu :D Lení s tím polštářkem, moc děkuji, zkusím to tedy jinak :-)Už jen krásné dny bez nemocí přeji :-) papa

      Vymazat
  9. Wou, u teba je tak krásne. Prešla som tvoj blog pekné to tu máš a veľa inšpirácie :-) určite sem zabehnem častejšie. Pozdravujem a ukladám.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaši návštěvu a milý komentář ♥