čtvrtek 3. září 2015

Po neskutečně dlouhé ...




... době se opět přihlašuji na blog.

Chyběli jste mi, chybělo i psaní a focení a protože jsem v životě udělala pár malých, ale pro mě velkých změn, jsem tu. Nabitá a s touhou po psaní.


Začalo září a vše se začíná vracet do režimu vstávání, úkolů a obíhání kroužků.
Emmička nastoupila do druhé třídy a Adámek do čtvrté. 
Jak moc rychle to uteklo!

Přeji vám všem, krásné září a ať ten rozjezd školního roku (všech, kterých se to týká - učitelů i rodičů) je co nejpozvolnější. 

Loučím se vzpomínkou na večerní procházku Českým Krumlovem,
 který je naší dlouholetou láskou.

S láskou
Eva


2 komentáře:

  1. Evi, tak vítej zpět! Já taky v poslední době spíš stávkuju než bloguju :-), ale snad s novým školním rokem nějak zesystematizuji čas a vybude i na blogování. Na tvé příspěvky se každopádně moc těším :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Péťo, moc děkuji za koment. JO přesně, ačkoli miluji prázdniny nějaký režim to už chtělo. Zvláště co se mé pracovní morálky týče. Tedy u mě pracovní morálka funguje a já každé ráno v osm usedla k počítači, ale děti jí vůbec nerespektovali. Když jsem od práce odcházela po páté, po šesté v hodině, přesunula jsem ji na noční hodiny, kdy jsem ale zase kvůli své chorobě, usínala nad klávesnicí a v hlavě mi bušilo " co?Cože?Cože to tam píšou?" takže režim všedního dne se mi hodí. Fujky a to jsem si nikdy ani nepomyslela, že řeknu, že konec prázdnin je fajn :D:D Peti, těším se u mě či u tebe na blogu na brzkou viděnou a přeji, aby jsme ten školní rok, rok režimu přežili .-) Papa

      Vymazat

Děkuji za vaši návštěvu a milý komentář ♥