neděle 18. srpna 2013

Kabelka rychloběžka


Mám dvě taštičky, kterým říkám rychloběžky. Jednu mi maminka dovezla před rokem z Maroka a druhou před 3 lety manžel z Itálie, když byl na závodech F1 na Monze. Obě mám moc ráda, do té z Maroka se vejde moc věcí a do té Ferrari sice ne moc, ale zase je to nejlepší zavazadlo když frčíte za přáteli jen s peněženkou a mobilem.
 
Jenže s dětmi potřebuji větší taštičku a co čert nechtěl ta "marocká" se roztrhla a rozpadl se jí zip. A tak dlí u mé tchýňky a čeká na pomoc v podobě výměny zipu. To prostě neumím.
A co teď? Pořád jsem si tu prskala, že nemám žádnou rychloběžku, žádnou utíkalku až jsem prostě praštila do stolu a říkám " tak si jí prostě ušiju!"
 
V pátek jsem sedla ke stroji a večer z něj vyloupla tašku.
No...má představa byla jiná, ale jak to tak bývá, možnosti se při "hurá akci" mění za chodu.
Věděla jsem, že bude džínová, ale džínoviny bylo málo. Po povodních mi odešli džínové kraťasy do věčných lovišť a nástup veder byl tak rychlý, že jsem je nestihla koupit. Nápad byl okamžitý a čin bleskový, takže jsem ustříhla dlouho nenošené džíny a nohavice schovala. Takže z jedné nohavice vznikla kabelka, z druhé ucho.
Po šití pejsků mi zbyla krásná něžná, romantická a kvítečková látka takže šup tam s ní jako podšívku. Z mé velké zimní manžestrové kabelky jsem poučena, že kapsičky potřebují doladit a tak jsem do ní všila gumičku. No a nakonec jsem udělala růži a připla ji na hotovou kabelku.
 
Tak co myslíte, dá se v ní vůbec vyjít z domu?
Já ji zkusila dnes cestou na farmářský trh :-)
Krásné dny k vám domů mé milé
s láskou
♥Eva♥
 


 

6 komentářů:

  1. Ahoj Evi, taška se ti povedla a vůbec se mi nechce věřit, že se dá ušít za jeden večer. Jsi šikulka, vymyslela a zrealizovala jsi to velmi dobře. Píšu ti velkou jedničku s hvězdičkou. Hezkou neděli. Zuzana

    OdpovědětVymazat
  2. Evi kabelečka je parádní taky takhle občas šiju a háčkuji za pochodu.Hezkou neděli.Radka

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Evi!
    Taštička je parádní,moc se povedla a určitě ji unosíš.
    Taky mám moc ráda tyhle letní tašky,mám jich několik a pořád vznikají další a další.Pěkně si je střídám a tahám do roztrhání.
    Evi,moc zdravím!!!

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj. Perfektní nápad vůbec bych se za ní nestyděla a směle jí nosila-je originální. Máte suprový blog. Určo se sem budu častěji vracet.

    OdpovědětVymazat
  5. Ahojky holky, moc vám děkuji za návštěvu a komentáře. Já nějak vůbec nestíhám :D Moc vás zdravím!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaši návštěvu a milý komentář ♥