středa 10. října 2012

Vítejte na mé cestě Za domácím štěstím

Již dlouho jsem si pohrávala s myšlenkou přejít na blogspot. A upřímě říkám, že nevím,zda to plně dokážu :-) Přece jen Můrkaeva je blog, kterému je již pěkných pár let :-)

Budu velmi ráda, když příznivci mého blogu, zajdou i sem.

A s čím se setkáte na mé cestě Za domácím štěstím? No hlavně s tím, co dělá domov domovem - s dekoracemi, vařením a recepty, ručními pracemi, renovacemi, zahrádkou ...zkrátka s tím co mám ráda a co pro mě dělá domov domovem :-)

Hezký večer všem za každého počasí přeje Evča
 
 
 

14 komentářů:

  1. Evi, přeju Domácímu štěstí hodně štěstí a ještě víc čtenářů. Určitě se tu budeme za chvíli cítit jako doma. Stejný krok jsem udělala před rokem a nelituju.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vladěnko moc děkuji. Jsi můj první komentátor :-) děkuji moc. Já na blogu funguji dlouho,ale nějak ve mě dozrál čas pro změnu a tak jsem tu :-) Moc děkuji a těším se na milé návštěvy :-)

      Vymazat
  2. Ahoj Evičko, už mám uloženou i novou adresu:-). A nechávám i Můrinkovou, takže pokud budeš přidávat i tam, budu nakukovat na obě stránky:-). Taky jsem z blogu odcházela celkem dlouho, přeci jen tam jsou začátky Pucíkova, tam jsem pronikala do tajů blogování, získávala první virtuální přátelství...ale čas opravdu nazrál a na blogspotu jsem spokojenější, je zkrátka takový propracovanější...tak přeji, ať se i tobě tady líbí a dobře "bydlí"!

    OdpovědětVymazat
  3. Ahojky peťko, moc děkuji,že jsi ke mě zašla :-) To víš, já tu stále tápu, přijde mi to složité,ale jen se stačí zaběhnout :-) Co momentálně opravdu řeším jsou časy u článků...jak změnit čas na správný??? :D Moc děkuji za krásné přivítání :-) Jsem tu ráda a myslím,že se mi tu bude moc líbit :-)Krásné dny k vám domů Peťko :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Evi, tak jsem také přišla nakouknou " do nového" a věř, že tu nejsem napsledy :) :)

    OdpovědětVymazat
  5. To je škoda , že si odešla z blogu , nebudou se mi ukazovat tvoje nové příspěvky. Blog prostě nezobrazuje jiné blogové stránky. Leda , že bys občas zavítala ke mně , pakse mi to to ukáže , když si na tebe kliknu. Stejný problém mám i s Petrou ( Pucíkov ). Já se zatím stěhovat nechystám . Jsem ráda , že jsem to jakž takž zvládla , zdaleka neumím všechno, holky mi musí občas pomoci.
    Kdybys zase někdy odjížděla na nějakou akci z Liberce , dej mi vědět , pokud nebudu práci , určitě ti přijdu zamávat. Pa , Hanka.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Haničko neboj se, budu na blog dávat linky sem ke mě, tak stačí,když na něj u mne vždy klikneš a jsi tady :-) Urče dám vědět o nějaké akcičce, zatím příští čtvrtek ráno v 5 odjíždím na mega bitvu do Holandska. Nevíc zda se víc bojím nebo těším :-) Koukni se sem, budou tu fotky,videa a na youtubu je i jejich regionální tv,která to krásně zabírá :-) http://www.slagomgrolle.nl/nl/ Moc zdravím a přeji krásný večer k vám domů :-)

      Vymazat
    2. Oj , oj , to je moooc brzo. I kdyby jste odjížděli z Liberce a já nebyla v práci , tak moc brzo se z Chrastavy do Liberce nedostanu , abych tam byla už hodně před pátou. A auto nemám. Ale předpokládám , že budete odjíždět buď z autobusáku , nebo z Rybníčku ( odtud odjíždí většina zájezdů , tak na tebe budu aspoň myslet. Snad příště.

      Vymazat
    3. Hanííí odjíždím z Prahy, ale autobus začíná ve Vrchlabí :-)

      Vymazat
  6. Ahoj Můrko, tak koukám, že i ty jsi už podlehla touze přejít na blogspot. :-) Mne to taky láká, je tu asi daleko víc možností, ale prozatím zůstávám na blogu. :-) Vlastně jsem si tady, na blogspotu, už jednu stránku založila, ale zatím se tu moc neorientuju, tak třeba někdy časem :-)
    Přeji Ti tedy hodně štěstí a úspěchů na Tvém novém blogu, jistě bude mít takovou oblibu jako byl ten tvůj předchozí :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lucinko moc děkuji a doufám, že budeš chodit i když jsme na jiné adrese .-)))Děkuji moc a hezjé dny :-)

      Vymazat
  7. Ahoj Evi, máš to tu moc hezký. Dýchla na mě atmosféra klidu a pohody a bavička pozadí je moc příjemná. Prostě když jsem stránku otevřela jsi to prostě ty a tvůj styl. Taky ho mám moc ráda, jen to neumím tak hezky jako ty :-). Krásně píšeš a krásně se to čte. Hodně štěstí v další tvorbě nezmare :-). Marťas M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Martíčku moc děkuji, jsi hodná :-) Budu moc ráda, když nakoukneš a písneš něco milého :-) Moc díky a přeji krásný den

      Vymazat

Děkuji za vaši návštěvu a milý komentář ♥