pondělí 18. března 2013

Další vydání časopisu

Moje milé,
 
opět se přiblížil čas trhu a já pracuji až se mi od rukou kouří. Vstávám brzy a usínám pozdě, a s blížícím se datem jsem vyčerpanější a unavenější. Ale už v sobotu...V neděli budu spát déle, a nebudu muset  vůůůůůbec nic! Strašně se na to těším. Dám si kávu a konečně projdu ty mraky vašich překrásných příspěvků. Ach to bude den!
 
Včera jsem si uvědomila, že nevím,kdy vycházzí jarní číslo časopisu Venkov a Styl. Mám tenhle časopis moc ráda. Jenže u nás na městečku ne vždy je k sehnání... Ale můj dík patří bráškovi a švagrové,kteří na mou úpěnlivou prosbu zareagovali a na procházce z kočárkem jej objevili a dovezli mi ho domů :-)  A tak ho mám. Pokochala jsem se zatím v rychlosti jedním okem. Vycpávám zajíčky a vajíčka a medvídky...a... prostě je toho nějak moc :-)
Ušáčci čekající na zašití a dozdobení
 
Vajíčka také čekají na zašití :-) Ale ještě je pár zbývá na vycpání :-)

 


 
Jen v rychlosti vás tedy chci pozdravit a dát echo těm, které jste také třeba nevěděly, že je časopis na světě.
 
 
 
 
Moc bych vám chtěla poděkovat za komentáře pod minulými příspěvky, velice mne těší a každé vaší návštěvy i komentíku si nesmírně vážím. Děkuji vám za ně :-)
 
Mějte krásné dny, jaro snad už klepe na dveře a paní zima si ty neposedné mrazíky odvede domů a zamkne za nimi na petlici :-)
 
S láskou a úctou :-)
Eva ♥

10 komentářů:

  1. PŘEJI PĚKNÝ DEN.
    MOC HEZKÉ TVOŘENÍČKO.
    UŠÁČCI JSOU KRÁSNÍ.
    URČITĚ ZASE DOJDU NA NÁVŠTĚVU.
    BOHDA

    OdpovědětVymazat
  2. Evi ide ti to od ruky, hotova manufaktura na zajaciky a vajicka. Casopis je u nas dost tazko k sehnani, zatial som ho este nikde nevidela. Renata

    OdpovědětVymazat
  3. Evi, moc dobře vím jaký musíš mít v těchto dnech fofr u nás je letos klid, žádné předtrhové šílenství prostě pohoda. Vyrábím a zdobím si doma jen tak pro radost a dělám jen to co chci a co mě baví. Pája na jaře maturuje tak si dala od trhů pauzu a já přestože jsem taky byla pozvaná na tohle nemám čas ani nervy.
    Evičko tak ať všechno co chceš v pohodě stihneš, ať se trh vydaří a hlavně ať vyjde počasí, protože letos to je prostě hrůza!

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Evi!!!
    Tak už v sobotu?
    Doufám,že všechno stihneš vycpat,došít a že tvůj stánek bude brzy celý vykoupený!!!!
    Moc zdravím!

    OdpovědětVymazat
  5. parádní.... to bude stánek v obležení:-))
    Ajka

    OdpovědětVymazat
  6. Evi, ty jsi v jednom kole a padají ti zpod rukou samé krásy! Na trzích budeš mít rozhodně úspěch:-)

    OdpovědětVymazat
  7. Tvoříš krásné ušáky Evi...určitě se po nich jen zapráší:)))
    Zdraví Tě jmenovkyně z Ostravy, ahoooj Eva

    OdpovědětVymazat
  8. Evičko,škoda,že nebydlím blíže,hned bych si jednoho puntíkatého zajíčka koupila,já jsem hold puntíkatá holka - i tou mojí puntik postavou.
    Držím palečky ať vše zdárně prodáš a mohlo by k tomu být i sluníčkově a né jaksi ,,vánočně,,Měj se fajn.Miluš
    PS: a co takhle si časopis objednat???Vidíš,nemůžeš jej občas sehnat a tady jej vrací,protože to nikdo nekupuje.

    OdpovědětVymazat
  9. Krásný den Evi, taky jsem měla problém sehnat tento báječný časopis, ale koukala jsem v posledním čísle, že už jde předplatit. Ale zase riskujete, že vám ho nějaký "dobrák" vytáhne ze schránky (stalo se mi s Dekorem). Ovšem když jsem to volala do rozesilatelské firmy, poslali mi hned zdarma nový výtisk. Poctivé firmy asi ještě existují :-)) Přeji krásné velikonoce. Maru

    OdpovědětVymazat
  10. Evičko, tak doufám, že je dnes ten den s kafíčkem :-) Milá, myslela jsem přes víkend na Tebe. Já totiž na velikonočních trzích tak promrzla a vůbec, letos poprvé jsem vytáhla i rukavice (a to jsem byla jen na koukandu). Tak snad jsi to prožila ve zdraví. Jinak Tvůj stánek byl určitě ozdobou, neboť pestrobarevní zajíčci jsou luxusní. Tak krásný odpočínkový den, lépe týden :-) Pa.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaši návštěvu a milý komentář ♥