neděle 27. října 2013

Tak trochu chlapská záležitost..... ???



Jsem stále v jednom kole, mám pro vás připraveny tři recepty a stále nejsem sto si sednout a dát je sem. A tak začnu tím posledním, tím dnešním :-)
 
Předně bych vám všem chtěla poděkovat za vaše milé návštěvy a laskavé komentáře, které mi dělají neuvěřitelnou radost. Děkuji vám ♥
 
 
Sobotní večer se nesl ve světle večírku s přáteli, který jsme honosně pojmenovali Tour de pub. Byl to báječný večer, ale nutno říci že dosti náročný. Celý dnešní den jsem raději odpočívala a popíjela černý slazený čaj :-) Večer se dostavil hlad a také chuť na něco..... ne zrovna jemného :-)
 
Ráda brouzdám po blozích ze zahraničí - nebojte souvisí to - a objevuji nová jídla, chutě a kombinace do našeho jídelníčku. Miluji experimenty a novinky v kuchyni!  A tak vznikl i tento Americký BBQ sendvič. Americký je protože jde o tip z nějakých amerických stránek - neptejte se jakých, už nevím :D recepty si přeložím , napíšu a uložím do doby, než přijde jejich chvíle :-)
 
A dnes ta jeho chvíle přišla.
V Americe se sice připravují tyto sendviče na grilu při zahradní párty, ale proč je nepočeštit na kuchyni a toustovač, když se venku už grilovat nedá, že?
 
Tak jdeme na to:
 
potřebujete toustový chléb,
BBQ omáčku ( doporučuji Heinz),
sýr čedar - v orig. je uzený, ale ten jsem dnes nesehnala
 
Pokud by jste zkoušeli venkovní gril, budete potřebovat ještě máslo :-)
 
Slaninu nasucho opečeme, plátky chleba pomažeme BBQ omáčkou, čedar nakrájíme na proužky.
A nyní pěkně vrstvíme - slanina, sýr, slanina a další plátek chleba. Pak klasicky vložíme do toustovače a opečeme.
Pokud grilujete venku, venkovní části sendviče slabě pomažeme máslem :-)
 
Je to naprostá rychlovka, lehce pikantní, vynikající rychlá večeře, pohoštění pro nečekanou návštěvu, které neurazí žádného chlapa (ani mě a moje děti) :-)
Není to ovšem žádná zdravá výživa, je to kalorická bomba, ale jednou za čas...? Proč ne :-)
A dejte si k tomu pivo!
Dobrou chuť!
 
 
 
Krásný nedělní večer s láskou přeje
Eva
 
 
 
 
 

2 komentáře:

  1. Musí to být dobrota. Mám takové dobrůtky ráda. K snídani jsme měli něco podobného. Rozkrojím rohlík napříč, natřu máslem, trocha hořčice a kečup, nakrájený pórek, na to položím šunku a zakryji plátkem sýra. Dám do grilu zapéct, až je sýr na povrchu zlatavý.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaši návštěvu a milý komentář ♥